Vishandel M.Praet
Groothandel verse vis

Kwaliteitsvis

M. Praet te Beveren-Waas staat bekend om zijn kwaliteit. Visproducten zijn immers zeer delicaat en dienen met de grootste zorg behandeld te worden. Ook de schelp- en schaaldieren moeten steeds zo vers  mogelijk zijn om de kwaliteit te garanderen.

Bij M. Praet worden de visproducten dagelijks gekuist. Dit is een noodzakelijk werkje om de kwaliteit steeds hoog te houden. Zodra wij de visproducten aankrijgen in Beveren-Waas, worden ze allemaal gekuist. Er wordt voor gezorgd dat alleen het beste van de visproducten wordt aangeboden.

Een andere manier om de kwaliteit van de visproducten te garanderen is het bewerken van de vis. Bij het ontschubben en fileren horen strikte voorschriften die de kwaliteit alleen maar ten goede komen. De werknemers bij M. Praet zijn allemaal opgeleid om kwaliteit te laten primeren en de reputatie van M. Praet hoog te houden.

Tenslotte is heel het proces, van het aankomen van de visproducten tot het moment van levering, onderhevig aan een strikte voedselcontrole waar het familiebedrijf M. Praet zelf op staat. De familie koppelt haar reputatie in visproducten aan uw bord en een strenge voedselethiek hoort daar bij.

M. Praet in Beveren-Waas is dé referentie voor al uw visproducten. Zij zullen steeds van optimale kwaliteit en versheid zijn. Wij verzekeren u het neusje van de zalm!


Groothandel verse vis - Groothandel M. Praet - Kwaliteitsvis - Schaal- en schelpdieren - Leverancier vis - Groothandel zalm - Vishandel Beveren - Verse vis - Gerookte vis - Diepvries vis - Zeedelicatessen - Afhaalcenter - Vishandel Noordzee vis