Vishandel M.Praet
Groothandel verse vis

Groothandel M. Praet

Groothandel M. Praet in Beveren-Waas is dé specialist voor alle vissoorten. U kan bij onze groothandel terecht voor alle soorten verse vis.

In het assortiment aan schaal- en schelpdieren van groothandel M. Praet kan u kiezen tussen Zeeuwse of Creuse oesters in alle maten. Uiteraard heeft onze groothandel ook klassiekers als de Zeeuwse mosselen en garnalen of rivierkreeften in het aanbod. Voor speciale gelegenheden kan u bij M. Praet steeds rekenen op schelpdieren en verse Sint-Jacobsvruchten. Ook de kreeften en de krabben liggen klaar om uw gasten te verwennen.

In de diepvriesafdeling van M. Praet vindt u tenslotte nog het vlees van onze schaal- en schelpdieren. Voorts zijn er ook garnaalkroketten en kaaskroketten. Maar het zijn vooral de deuren van de oceaan die voor u opengaan in de diepvriesafdeling van de groothandel. Bestel uw marlijn, pangasius, nijlbaars, inktvis (à la Romana), tilapia en nog veel meer exotische vissoorten bij groothandel M. Praet.

M. Praet in Beveren staat garant voor versheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid door onze leveringen. Vanuit Beveren-Waas leveren wij bij groothandel M. Praet aan de horeca, grootkeukens, viswinkels, traiteurs… met eigen gekoeld en/of diepvries transport. Zo wordt uw bestelling steeds in optimale conditie geleverd. Elke visliefhebber kan bij ons ook terecht in het afhaalcenter.


Groothandel verse vis - Groothandel M. Praet - Kwaliteitsvis - Schaal- en schelpdieren - Leverancier vis - Groothandel zalm - Vishandel Beveren - Verse vis - Gerookte vis - Diepvries vis - Zeedelicatessen - Afhaalcenter - Vishandel Noordzee vis